Betaalmethode

Betaalmethode bij Voordeel Speeltjes:

Bij Voordeel Speeltjes bieden we diverse veilige betaalmethoden aan zodat u op de manier kunt betalen die het beste bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van de betaalmethoden die wij accepteren.

iDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen bij Voordeel Speeltjes.

Maestro: Maestro is een wereldwijd geaccepteerde betaalkaart die wordt uitgegeven door banken en financiële instellingen. Met Maestro kunt u veilig en gemakkelijk online betalen en geld opnemen bij geldautomaten.

Mastercard: Mastercard is een internationaal bekende creditcard die wereldwijd wordt geaccepteerd. Met een Mastercard kunt u veilig en gemakkelijk online betalen en aankopen doen in winkels over de hele wereld.

Sofort: Sofort is een online betaalmethode waarmee u snel en veilig kunt betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. U hoeft geen extra account aan te maken en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Visa: Visa is een van de meest gebruikte creditcards ter wereld en wordt wereldwijd geaccepteerd. Met een Visa creditcard kunt u veilig en gemakkelijk online betalen en aankopen doen in winkels over de hele wereld.

Alle betalingen bij Voordeel Speeltjes verlopen via een beveiligde SSL-verbinding om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en niet door derden kunnen worden ingezien.

Mocht u nog vragen hebben over onze betaalmethoden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.